Campingtur I Fremtiden Din? Lær Hva Du Kan Forvente Her

Camping er et tidsfordriv som kan være morsomt og lærerikt for hele familien. For å få mest mulig ut av din tid med naturen, må du ta deg tid til å lære så mye om camping som mulig. Les tipsene som følger, og du vil være i stand til å planlegge et eventyr du aldri vil glemme.

Du trenger ikke å være en gutt speider å være forberedt, hvis du planlegger å gå camping. En av de første reglene er å være sikker på å fortelle noen hvor du skal være. Hvis det ikke er et eksakt sted å gi, så gi en generell ide om store veier i nærheten eller til og med GPS-koordinater hvis du kjenner dem og gi en tidsramme på når du planlegger å returnere.

Før avreise, ta noen minutter å lage en sjekkliste over alt du trenger. Det er ingenting verre enn å komme til en leir og deretter finne ut at du ikke har det du trenger for å være komfortabel. En sjekkliste er en stor hjelp som du er pakking. Prøv å begynne å få ting er sammen flere dager før du forlater så du har god tid.

Husk at alt du tar med vil bli skittent på turen. Når du vet at det å gå inn, vil du ikke stresse ut når det skjer. Ha det gøy på turen og ikke bekymre deg for å bli rotete; det skjer. Du kan gå tilbake til å være ren og sivilisert når du er hjemme.

Når du reiser til camping destinasjonen, planlegger å stoppe og ha et måltid når du er i nærheten av campingplassen, men før du faktisk kommer. Å være godt matet før ankomst vil lette frustrasjoner hvis campingplassen er full, eller hvis det tar lengre tid å få utstyret satt opp. Bruk denne pausen for å diskutere dine planer og for å minne alle om hvordan å være trygg!

Pack rikelig med mat av riktig variasjon. Mat som er motstandsdyktig mot å ødelegge, eller som kan holdes kaldt i kjøligere, er de beste alternativene å velge. Det kan ende opp med å forårsake matforgiftning og raskt avslutte turen. Bruk riktig matlaging teknikker og sørg for at du er godt lest om forholdsregler du bør ta.

Ta noen ting å underholde deg selv mens i naturen. Du vil kanskje ta en kortstokk eller en liste over ting å se etter under en gatefeier jakt samt en fiskestang. Hvis barna kommer med på turen, ta enda mer underholdning med deg for å holde dem fra å bli lei uten elektronikk.

En sveitsisk army knife er et verktøy som ingen bobil bør være uten når camping. En sveitsisk army knife inneholder mange nyttige verktøy, inkludert en skrutrekker, et par pinsett, en skrutrekker samt en kniv. Dette geniale verktøyet vil komme til nytte mange ganger under campingturen.

Ingenting har potensial for å skape livsminner som camping. Å inkludere venner og familie på din neste utflukt kan være en enorm opplevelse så lenge du har en god forståelse av camping grunnleggende. Ved å ta begrepene i ovennevnte artikkel til hjertet, vil du være forberedt på å oppleve utendørs som en ekspert.